LinkExchange

Menu Bar

Button

Ringan

who's.amung.us

Twitter Bird

Sunday, 25 December 2011

SUAMI TUNTUT ISTERI SERAHKAN KEMBALI GINJALNYA


Seorang doktor di New York, Dr. Richard Batista mahu isterinya memulangkan semula ginjalnya yang diberikan kepada wanita berkenaan atau membayar pampasan berjumlah AS$1.5 juta (RM5.3 juta).
Bapa kepada tiga anak itu mendermakan satu organ tersebut kepada isterinya, Dawnell Batista pada 2001 apabila wanita berkenaan mengalami kegagalan buah pinggang.
"Dia isteri saya. Sudah tentu keutamaan saya untuk menyelamatkan nyawanya dan masa depan anak di samping mengekalkan keharmonian rumahtangga kami," kata doktor berusia 49 tahun itu.
Namun, Batista merasakan pengorbanannya selama ini tidak berbaloi apabila isterinya memfailkan perceraian empat tahun lalu dan dia mengesyaki wanita itu bermain kayu tiga.
Dalam satu kenyataan media minggu ini, doktor tersebut menyatakan dia menyaman isterinya kerana tidak dibenarkan menemui tiga anak mereka yang berusia 8, 11 dan 14 tahun.
Bagaimanapun, pakar-pakar perubatan Amerika Syarikat memberitahu, saman tersebut tidak beretika selain bertentangan dengan undang-undang negara itu. 


1 comment:

  1. tak bersyukur betul dah dapat suami baik camtu...

    ReplyDelete

Komen lah ye...
Satu pun jadi...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@2011-2012 runanivle[dot]blogspot[dot]com