LinkExchange

Menu Bar

Button

Ringan

who's.amung.us

Twitter Bird

Monday, 28 November 2011

Ayah Terkejut Jumpa Lelaki Dalam Almari Anak Gadis


MIRI: Seorang ayah yang baru pulang ke rumah menerima kejutan yang cukup besar di bilik anak gadisnya apabila menemui seorang remaja lelaki yang bersembunyi dalam sebuah almari.
Lebih mengejutkan, anak gadisnya yang berusia 14 tahun itu turut mengaku melakukan hubungan seks dengan remaja berusia 15 tahun itu.
Timbalan Ketua Polis Daerah Miri Superintenden Ismail Idris yang dihubungi semalam berkata,  remaja itu adalah kenalan kepada anak gadis si ayah.
Terdahulu, si ayah yang kembali ke rumah sekitar jam 2.30 petang berasa tidak sedap hati apabila anaknya itu tidak membuka pintu selepas mengetuk pintu beberapa kali.
Selepas beberapa ketika, si ayah tadi akhirnya nekad memecah masuk bilik anak gadisnya itu dan mendapati dia sedang duduk berseorangan di katilnya.
Mungkin disebabkan naluri kuat yang mengatakan ada sesuatu yang tidak kena, tambahan anaknya mengunci pintu dari dalam bilik menyebabkan dia menggeledah segenap penjuru bilik anak gadisnya itu.
Ternyata, telahannya berasas apabila dia terjumpa seorang remaja lelaki bersembunyi di dalam salah satu almari anak gadisnya itu.
Menurut Ismail, siasatan lanjut polis mengesahkan bahawa anak gadisnya itu mengaku telah melakukan hubungan seks bersama remaja tersebut.
Suspek kemudian ditahan serta-merta dan kes disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana rogol berikutan gadis berkenaan di bawah umur.

No comments:

Post a Comment

Komen lah ye...
Satu pun jadi...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@2011-2012 runanivle[dot]blogspot[dot]com